kingpincooling.com

Go Back   kingpincooling.com > Overclocking & Modding > EVGA Overclocking

EVGA Overclocking Dedicated forum for EVGA Overclocking, my other job :)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #61  
Old 08-12-2013, 04:24 AM
Dancop Dancop is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Apr 2011
Location: Germany
Posts: 139
Default

Quote:
Originally Posted by TiN View Post
Can you detail what exactly you are doing there and what is the setup?
There are too much problems happening there, during whole 2013 I did not see
as much problems as you had in last few weeks with GK110 Something must be wrong.
Maybe your pot not having good contact? Did you try rebench few times reassembling everything?
Let's get into detail...it could be, that my damaged CPU is the fail...BUT, I don't think, that the CPU is responsible therefore, that the card goes black, adjusting more than 1,625V!
So, let's get into details:
M6E
4770K (damaged, only PCIe 8.0 and 3 cores active)
TridentX running 2666 9-11-11-28 1T
Cooling DICE
Pot was assembled many times...the first time I assembled it, was on friday, and there I was able to run 1550 with 1,525V...yesterday, my waterbench was better than any dice bench, so there must have been something wrong.
The soldering was done by der8auer who did that not the first time. It runs quite good, but the 1,625V barrier is not really nice...I need more on thursday, coming 50L LN2!
Also the problem is cb...on friday, there has been no CB...yesterday it doesn't like less than minus 25 and more than minus 12...frida was full pot no prob!
Do you need more information?
Reply With Quote
  #62  
Old 08-12-2013, 06:26 AM
TiN's Avatar
TiN TiN is offline
Volt-Nut :)
 
Join Date: Jan 2010
Location: Taipei
Posts: 1,458
Send a message via ICQ to TiN Send a message via Skype™ to TiN
Default

I don't need more, but you might

First of all, just to be clear, i never benched GK110 on Haswell.
You seem to be too much focused on temps or voltages, but not actually system running or benchmark result.
Get 1.4V, easy temps, study system, make sure everything runs smooth.
Then bring temps lower, find the limit. Check if your memory working good, that
all stuff is behaving good. We were using TEK9 FAT/SLIM pots for all those Titan benching (few dozen of cards, Titan EPOWERs/780/780classy's) and did not see
any wierd stuff you describing. All these cards had sweet spot temps, every card different. And with 1.5V you can get much higher clocks than you posting here.
And with 1.6V enough be close to some records, that's for sure
__________________
xDevs.com
Reply With Quote
  #63  
Old 08-12-2013, 06:55 AM
Dancop Dancop is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Apr 2011
Location: Germany
Posts: 139
Default

Great support...great support bro!
Thanks a lot!
I'll do so. And report back on friday!
http://hwbot.org/submission/2412382_....41_dx11_marks Thank you so much!
Here with 1.4125v on water

Last edited by Dancop; 08-12-2013 at 07:03 AM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:17 AM.

Contact Us - www.kingpincooling.com - Archive - Top
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.