kingpincooling.com

Go Back   kingpincooling.com > Overclocking & Modding > Overclocking

Overclocking Overclocking results and KPC hardware pron

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 08-27-2009, 07:41 PM
Deanzo's Avatar
Deanzo Deanzo is offline
PURE
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 311
Default

Mem is crazy easy to overclock.

32M is doable @ cas 8 2200, cas9 2300+, cas10 2400+

If you add some more volts and or cooling (like -20 to -30) you'll do even better.


Sub 7min will be doable @ 5300Mhz 2:8 cas 7
I'm stuck trying to get 527X Mhz to pass, last time I locked up saving to paint.
One more hit of vtt would do it, but it locks me up when I try.
Reply With Quote
  #12  
Old 08-27-2009, 07:48 PM
Deanzo's Avatar
Deanzo Deanzo is offline
PURE
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 311
Default

I spent hours taking cpuz dump files of all kinds on mem clocks and cas.

But cpuz 1.52 is just a mess, words can't say how much I hate it right now, something with my benching OS and it makes all of them corrupted.

Has I have nothing better to do sitting here in Hong Kong waiting for my flight, I just tried to up load my safe last min 5530 file done on a standed in still, and it just told me it's corrupted to !!

I took a dump file with 1.51 as well, it uploaded fine and works, but as there is a new ver it won't give me a link.

Soooo much time and ln2 with nothing to show for it now.
Reply With Quote
  #13  
Old 08-27-2009, 09:12 PM
Deanzo's Avatar
Deanzo Deanzo is offline
PURE
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 311
Default

Seeing as I have a little time on my hands here in HK, I'll upload these.







Reply With Quote
  #14  
Old 08-27-2009, 09:17 PM
Slovnaft's Avatar
Slovnaft Slovnaft is offline
PURE
 
Join Date: Aug 2009
Location: Middletown, CT
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by Karmakazi View Post
^ +1

What he said, could you try stressing the IMC (on air and cold even?) to see where it can take your mems?
i think sham has answered our questions there
but unless p55 can be shown to threaten x58 a little more i'm afraid i'll have to keep my money out of the hardware game for a while yet
Reply With Quote
  #15  
Old 08-28-2009, 10:06 AM
Karmakazi's Avatar
Karmakazi Karmakazi is offline
Liquid Nitrogen
 
Join Date: Aug 2009
Location: Buffalo, NY, USA
Posts: 514
Send a message via MSN to Karmakazi
Default

Yeah I cant afford another setup right now. Just gonna get a good clockin 3540 and stick with 1366.
__________________

Quote:
Originally Posted by glenboy View Post
super shammy ,you're a mad scientist, i always like looking at your bench setup it always looks like you trying to resurrect frankenstein
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:32 PM.

Contact Us - www.kingpincooling.com - Archive - Top
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.