kingpincooling.com

Go Back   kingpincooling.com > Overclocking & Modding > EVGA Overclocking

EVGA Overclocking Dedicated forum for EVGA Overclocking, my other job :)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 07-28-2015, 05:26 AM
TiN's Avatar
TiN TiN is offline
Volt-Nut :)
 
Join Date: Jan 2010
Location: Taipei
Posts: 1,458
Send a message via ICQ to TiN Send a message via Skype™ to TiN
Default

No, it's only power limit mod.
__________________
xDevs.com
Reply With Quote
  #12  
Old 07-28-2015, 05:55 AM
Lays Lays is offline
Ambient
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 40
Default

Quote:
Originally Posted by TiN View Post
No, it's only power limit mod.
Dam, OK thanks.


Trying to figure out why anytime I add anything over stock voltage with classified controller my driver crashes when 3D load is introduced :/

Last edited by Lays; 07-28-2015 at 06:01 AM.
Reply With Quote
  #13  
Old 07-29-2015, 07:45 PM
steponz steponz is offline
PURE
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 340
Default

Maybe try a different version.. also are using a multimeter.. do not rely on software..
You don't know how much voltage your actually setting.
__________________


I love eraser..................
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:57 PM.

Contact Us - www.kingpincooling.com - Archive - Top
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.