kingpincooling.com

Go Back   kingpincooling.com > Overclocking & Modding > EVGA Overclocking

EVGA Overclocking Dedicated forum for EVGA Overclocking, my other job :)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 01-29-2014, 01:37 AM
l0ud_sil3nc3's Avatar
l0ud_sil3nc3 l0ud_sil3nc3 is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 100
Default

5L + no EVbot = very quick test of EVGA KPC GTX 780 Ti

nvvdd 1.2 set in Precision X, nothing else touched and who said the memory didn't clock well on these

Moar to come. . .



Insulation, who needs that when you don't have enough LN2



Reply With Quote
  #22  
Old 01-29-2014, 04:28 AM
StrategosSan's Avatar
StrategosSan StrategosSan is offline
Sub-Ambient
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 51
Default

Haha nice one Loud
__________________
Reply With Quote
  #23  
Old 01-31-2014, 06:04 PM
8 Pack's Avatar
8 Pack 8 Pack is offline
Sub-Ambient
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 51
Default

Insulation NO NEED!!
__________________
Reply With Quote
  #24  
Old 02-02-2014, 03:57 PM
l0ud_sil3nc3's Avatar
l0ud_sil3nc3 l0ud_sil3nc3 is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 100
Default

LN2 @ -40c to -70c any more and I would lose display and crash the driver.

I knew it was probably going to be a bad time testing this card with no EVbot + a random retail (fail not even 5.7 4c 8t ) 4770K, so going into it this sums it up:













Went to far with this one I think and also forgot memory tab, so I just posted the screen you could see (7090) not to bad for 5.5 hasfail, I think GT's are boosted, but physics takes a toll.



http://www.3dmark.com/fs/1647924

All in all not to bad I think considering I don't have a way to adjust other key parameters the EVbot allows, namely the OCP levels. Also one thing to note is the Classified Voltage Tool 2.0 works, however I was wondering why the switching frequency intervals are in the wrong increments in comparison to the EVbot? Not sure if this makes a difference in how the card clocks.

Can't kill this card it's not mine has to go back home in one piece, so we will see how high it does in someone's hands who knows what they are doing and not a simple minded 2D bencher like me lol

Last edited by l0ud_sil3nc3; 02-02-2014 at 04:01 PM.
Reply With Quote
  #25  
Old 02-03-2014, 01:28 AM
Redmax Redmax is offline
Ambient
 
Join Date: Jul 2011
Location: Meridian ID
Posts: 12
Send a message via ICQ to Redmax
Default

That screenshot looks familiar. However, with my card the blocks are green and it locks the desktop. Except for the mouse, the mouse keeps working
Reply With Quote
  #26  
Old 02-05-2014, 06:10 AM
l0ud_sil3nc3's Avatar
l0ud_sil3nc3 l0ud_sil3nc3 is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 100
Default

Tested out one of my cpu's from the Kingston HOT event for 3DMark01 with the KPC card. The only issue to note is that KBoost isn't working, so not quite sure what exact boost was as clocks were not locked in.





Had a few better runs but, I will be revisiting tomorrow as this was a first touch, and from what I can see a better cpu will be needed as 6.3 isn't enough for some of the subtests.







Everything above ran with 1.4v set in the Classi Voltage Tool :thumb:

Last edited by l0ud_sil3nc3; 02-05-2014 at 06:24 AM.
Reply With Quote
  #27  
Old 02-05-2014, 01:21 PM
Splave's Avatar
Splave Splave is offline
Liquid Nitrogen
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rochester
Posts: 547
Default

dude are you running stock by accident?
__________________


Quote:
Originally Posted by Andre View Post
Magic hand=one pcs.
Reply With Quote
  #28  
Old 02-05-2014, 05:53 PM
l0ud_sil3nc3's Avatar
l0ud_sil3nc3 l0ud_sil3nc3 is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 100
Default

Quote:
Originally Posted by Splave View Post
dude are you running stock by accident?
If so, best. efficiency. EVER
Reply With Quote
  #29  
Old 02-08-2014, 10:44 AM
Q56_Monster's Avatar
Q56_Monster Q56_Monster is offline
PURE
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 105
Default

@ splave, card kicks down after a few minutes. loud_s probably took awhile before the screen capture.

@ Loud - what vBios you using?
__________________
Reply With Quote
  #30  
Old 02-17-2014, 09:15 AM
Dancop Dancop is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Apr 2011
Location: Germany
Posts: 139
Default

I don't have any issues on any card...I tested two on cold...third will come this week...
__________________
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:47 PM.

Contact Us - www.kingpincooling.com - Archive - Top
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.