kingpincooling.com

Go Back   kingpincooling.com > Overclocking & Modding > EVGA Overclocking

EVGA Overclocking Dedicated forum for EVGA Overclocking, my other job :)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #121  
Old 08-20-2012, 11:04 AM
Tsunamijuan's Avatar
Tsunamijuan Tsunamijuan is offline
Ambient
 
Join Date: Mar 2012
Location: Humboldt, CA
Posts: 36
Default

This was my weekend till I ran out of time Shall resume before next weekend though

Oc weekend.jpg
__________________
Get the hot dogs out, this baby's going up in Flames!!!
Reply With Quote
  #122  
Old 08-20-2012, 02:47 PM
Bobnova Bobnova is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 145
Default

The VID mod on that 680 gave some mighty strange results. Eventually we said to hell with it, it's getting EPowered.
Reply With Quote
  #123  
Old 08-21-2012, 12:26 PM
Tsunamijuan's Avatar
Tsunamijuan Tsunamijuan is offline
Ambient
 
Join Date: Mar 2012
Location: Humboldt, CA
Posts: 36
Default

yeah gpu core voltage kept hitting the 1.45 volt range despite the ViD jumper settings.

Though we did find some interesting results due to other modifications during the normal runs. The Auto overclocking range on the 680's is really quite an interesting beast.
__________________
Get the hot dogs out, this baby's going up in Flames!!!
Reply With Quote
  #124  
Old 08-25-2012, 06:55 PM
Tsunamijuan's Avatar
Tsunamijuan Tsunamijuan is offline
Ambient
 
Join Date: Mar 2012
Location: Humboldt, CA
Posts: 36
Default

So interesting question here, what would cause a 680 to run 0.75v to the ram after being zombied. Only did the core GPU voltage line. Left the vmem alone.
__________________
Get the hot dogs out, this baby's going up in Flames!!!
Reply With Quote
  #125  
Old 04-02-2013, 10:03 AM
matty matty is offline
Ambient
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
Default

What vr's should I use for mem voltage and ocp tunning?
Reply With Quote
  #126  
Old 07-14-2013, 04:03 PM
Caedo Caedo is offline
Ambient
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 2
Default

Can someone explain how Kingpin put together this setup to achieve 1400MHz without epower and using the stock coolers? Epower is not an option for me as I'm going to run my 680s in SLI and they'll have to use stock coolers for the next month until the rest of my watercooling stuff comes in. Then on go the Heatkiller blocks for the long haul.
Reply With Quote
  #127  
Old 07-14-2013, 09:52 PM
TiN's Avatar
TiN TiN is offline
Volt-Nut :)
 
Join Date: Jan 2010
Location: Taipei
Posts: 1,458
Send a message via ICQ to TiN Send a message via Skype™ to TiN
Default

They were HW VID-modded reference GTX 680's. They can run 1400-1450, best ones maybe even 1500 or so, without blowing stuff

HW Mods are listed on start of this thread
__________________
xDevs.com
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:38 PM.

Contact Us - www.kingpincooling.com - Archive - Top
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.