kingpincooling.com

Go Back   kingpincooling.com > Overclocking & Modding > EVGA Overclocking

EVGA Overclocking Dedicated forum for EVGA Overclocking, my other job :)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 01-31-2012, 09:09 PM
Bobnova Bobnova is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 145
Default

The heatsink on mine isn't lined up correctly

I'd like professional opinions: Should I RMA? Given that the warranty is DOA only, I'm inclined to.

Untouchables-partially-exposed-MOSFET.jpg
Reply With Quote
  #22  
Old 02-01-2012, 09:56 PM
TiN's Avatar
TiN TiN is offline
Volt-Nut :)
 
Join Date: Jan 2010
Location: Taipei
Posts: 1,458
Send a message via ICQ to TiN Send a message via Skype™ to TiN
Default

Should be ok, you can realign, it just sits on sticky thermal pad.
I used EPOWER even w/o heatsink with fan on it for 580 memory, was working good for whole session.
__________________
xDevs.com
Reply With Quote
  #23  
Old 02-02-2012, 12:04 AM
Bobnova Bobnova is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 145
Default

Ok cool, thanks for the reassurance.
The sticky pad appears to be really sticky, I'll leave it as-is and give it a nice solid fan for good measure.
Reply With Quote
  #24  
Old 02-02-2012, 05:56 AM
spl spl is offline
Ambient
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 24
Default

I HOPE to be available soon in Europe
Reply With Quote
  #25  
Old 02-02-2012, 07:06 AM
TiN's Avatar
TiN TiN is offline
Volt-Nut :)
 
Join Date: Jan 2010
Location: Taipei
Posts: 1,458
Send a message via ICQ to TiN Send a message via Skype™ to TiN
Default

You can try to get from http://www.performance-pcs.com/catal...ducts_id=33340
__________________
xDevs.com
Reply With Quote
  #26  
Old 02-02-2012, 12:06 PM
spl spl is offline
Ambient
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 24
Default

thanks
i try to order but can you help me here?
http://www.kingpincooling.com/forum/...?t=956&page=20
Reply With Quote
  #27  
Old 02-02-2012, 03:07 PM
0skill's Avatar
0skill 0skill is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 123
Default

thanks for that tip just ordered 2 can't wait for release in EU
crappy 50USD for international express
Reply With Quote
  #28  
Old 02-03-2012, 06:36 PM
Bobnova Bobnova is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 145
Default

Got it all wired up, in ohm testing the memory-gnd resistance was zero so I took it apart again.
There's zero ohms between memory voltage out and GND on the untouchables, even with the wires removed from the GPU.
Did I miss something obvious? Is it DOA?

The VCore side works wonderfully.
Reply With Quote
  #29  
Old 02-03-2012, 10:36 PM
TiN's Avatar
TiN TiN is offline
Volt-Nut :)
 
Join Date: Jan 2010
Location: Taipei
Posts: 1,458
Send a message via ICQ to TiN Send a message via Skype™ to TiN
Default

Did you power it up? Any solder shorts on output?
__________________
xDevs.com
Reply With Quote
  #30  
Old 02-04-2012, 04:05 PM
Bobnova Bobnova is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 145
Default

Found it, feel silly posting now :P

I scratched the solder resist while attaching the ground wires. It was a tiny little short, but a short it was.

A request for rev1.1: A bit more space between the GND pads and the VCC/VDD planes

Works great now, thanks!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:10 PM.

Contact Us - www.kingpincooling.com - Archive - Top
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.