kingpincooling.com

Go Back   kingpincooling.com > Overclocking & Modding > Shamino's Lair

Shamino's Lair The master himself, Shamino.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 11-18-2011, 11:39 AM
Splave's Avatar
Splave Splave is offline
Liquid Nitrogen
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rochester
Posts: 547
Default

ah I see thanks, yes it cycles all the way through and right before POST it sits at 00 for 5 seconds then powers down. I guess my imc hates cold very much and will have to find a happy temp for it and the chip mhz
__________________


Quote:
Originally Posted by Andre View Post
Magic hand=one pcs.
Reply With Quote
  #22  
Old 11-18-2011, 11:42 AM
Shammy Shammy is offline
Liquid Hydrogen
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 871
Default

well trim the imc mhz till it passes
Reply With Quote
  #23  
Old 11-18-2011, 02:35 PM
hokiealumnus's Avatar
hokiealumnus hokiealumnus is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 163
Default

Random question - Does A2 (GPU initialization) take a long time for anybody else? POST goes fine and quickly otherwise, but it gets to A2, turns the monitor on and sits at the POST screen while it runs whatever A2 does for what seems like a long time relative to other boards. It's not a huge deal, maybe seven or eight seconds or so; just curious if anyone else sees that. (Still on 070b but it happened on all revisions, I'll be updating this weekend.)
Reply With Quote
  #24  
Old 11-18-2011, 02:44 PM
Splave's Avatar
Splave Splave is offline
Liquid Nitrogen
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rochester
Posts: 547
Default

I will pay attention this afternoon and let you know hokie
__________________


Quote:
Originally Posted by Andre View Post
Magic hand=one pcs.
Reply With Quote
  #25  
Old 11-18-2011, 02:49 PM
Punx223's Avatar
Punx223 Punx223 is offline
Sub-Ambient
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by hokiealumnus View Post
Random question - Does A2 (GPU initialization) take a long time for anybody else? POST goes fine and quickly otherwise, but it gets to A2, turns the monitor on and sits at the POST screen while it runs whatever A2 does for what seems like a long time relative to other boards. It's not a huge deal, maybe seven or eight seconds or so; just curious if anyone else sees that. (Still on 070b but it happened on all revisions, I'll be updating this weekend.)
Mine does same, I need to pay better attention as it takes awhile to post but I just figured with the million features board has it takes awhile to initialize everything.
__________________
Always testing something
3770K 5.3 on water 6500-6600 on cold no CB
MVG
GTX 680 DCII TOp
SSD RAID
Velociraptor (6G) Raid (benching)



Reply With Quote
  #26  
Old 11-18-2011, 02:55 PM
hokiealumnus's Avatar
hokiealumnus hokiealumnus is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 163
Default

I specifically disable all third party controllers to keep POST quick and everything is quick except A2, which according to the handy-dandy OC Key is GPU initialization (or video initialization, whichever it calls it).

It's certainly not something to make me think negative thoughts about the board, but a slight annoyance nonetheless.
Reply With Quote
  #27  
Old 11-18-2011, 04:20 PM
Punx223's Avatar
Punx223 Punx223 is offline
Sub-Ambient
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by hokiealumnus View Post
I specifically disable all third party controllers to keep POST quick and everything is quick except A2, which according to the handy-dandy OC Key is GPU initialization (or video initialization, whichever it calls it).

It's certainly not something to make me think negative thoughts about the board, but a slight annoyance nonetheless.
lol even long post does nto matter to me, this board just pure kicks ass..
__________________
Always testing something
3770K 5.3 on water 6500-6600 on cold no CB
MVG
GTX 680 DCII TOp
SSD RAID
Velociraptor (6G) Raid (benching)



Reply With Quote
  #28  
Old 11-20-2011, 03:32 PM
Massman's Avatar
Massman Massman is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Sep 2009
Location: Belgium
Posts: 168
Send a message via MSN to Massman
Default

Quote:
Originally Posted by Shammy View Post


Just read through this thing ... WOW. Just WOW.
Reply With Quote
  #29  
Old 11-21-2011, 04:03 PM
ME4ME ME4ME is offline
Sub-Ambient
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 54
Default

indeed. Rampage 4 is a BIG step from Rampage 3.
Like it alot.
Reply With Quote
  #30  
Old 11-22-2011, 11:16 AM
Splave's Avatar
Splave Splave is offline
Liquid Nitrogen
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rochester
Posts: 547
Default

Quote:
Originally Posted by Massman View Post


Just read through this thing ... WOW. Just WOW.
I know right, could it be more informative? me thinks not shammy ftw ROG fo life yo
__________________


Quote:
Originally Posted by Andre View Post
Magic hand=one pcs.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:13 AM.

Contact Us - www.kingpincooling.com - Archive - Top
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.