kingpincooling.com

Go Back   kingpincooling.com > KINGPINcooling.com Official Support > Order Support

Order Support Problem with your KINGPINcooling.com products order? Jump in here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-12-2011, 12:53 PM
SDhydro SDhydro is offline
Ambient
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 18
Default How to order?

Im looking to order the socket 1156 upgrade kit for my F1EE how would i go about that? Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 06-12-2011, 01:36 PM
XtremeCuztoms's Avatar
XtremeCuztoms XtremeCuztoms is offline
PURE
 
Join Date: Dec 2010
Location: Farmington, MI
Posts: 232
Send a message via MSN to XtremeCuztoms Send a message via Skype™ to XtremeCuztoms
Default

Quote:
Originally Posted by SDhydro View Post
Im looking to order the socket 1156 upgrade kit for my F1EE how would i go about that? Thanks
see this topic here.
http://www.kingpincooling.com/forum/...ead.php?t=1269
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 06-13-2011, 10:46 PM
SDhydro SDhydro is offline
Ambient
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 18
Default

Any idea of when i can order? Havent used my F1EE since my e8600/biostar days and would like to try my 2600k under cold.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-14-2011, 07:52 PM
XtremeCuztoms's Avatar
XtremeCuztoms XtremeCuztoms is offline
PURE
 
Join Date: Dec 2010
Location: Farmington, MI
Posts: 232
Send a message via MSN to XtremeCuztoms Send a message via Skype™ to XtremeCuztoms
Default

all you can do is keep watching that topic i posted above. WE are all awaiting the News from Vince any time now...
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 06-23-2011, 07:37 PM
G H Z's Avatar
G H Z G H Z is offline
sb cant touch this
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 424
Default

http://kingpincooling.com/forum/show...=1156+mounting
Reply With Quote
  #6  
Old 06-24-2011, 07:28 PM
Mikecdm's Avatar
Mikecdm Mikecdm is offline
PURE
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 35
Default

Quote:
Originally Posted by G H Z View Post
That plate still has 3 holes as the accompanying holder does. If the OP's F1EE is anything like mine, it only has 2 mounting holes. One for 775 and the other for 1366 and then the AMD stuff.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-24-2011, 10:55 PM
k|ngp|n's Avatar
k|ngp|n k|ngp|n is offline
PURE
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,226
Default

The one for 1155/156 has the addition of the third hole. I can hook it up for you until things get steam rollin again soon...pm me!
Reply With Quote
  #8  
Old 07-02-2011, 06:41 PM
SDhydro SDhydro is offline
Ambient
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 18
Default

Yeah mine is the orginal so it only has the 2 mounting holes on the edges. Just sent a pm hopefully can purchase soon.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:58 AM.

Contact Us - www.kingpincooling.com - Archive - Top
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.