kingpincooling.com

Go Back   kingpincooling.com > Overclocking & Modding > Hardware Modding

Hardware Modding Soldering, deciphering datasheets, tricks and tips.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-26-2016, 07:11 PM
DR4G00N's Avatar
DR4G00N DR4G00N is offline
Ambient
 
Join Date: Jun 2016
Location: Nova Scotia, Canada
Posts: 13
Default PCI-E 3.3V wire on 24pin dropping very low on X58 Classified 4-Way SLI

I've been having this problem for a while now and I have no clue as to what the cause could be.

Basically the voltage on the PCIE +3.3V wire on the 24pin connector drops significantly over time. From 3.295V to <3.15V which causes the system to shut down. The wire gets a bit warm too leading me to think it's a connection problem but the connector looks just fine and it does this on multiple PSU's.

It's just this one wire too, the other 3.3V wires on the 24pin all output the proper 3.295V.

All the 3.3V wires read the same 326 Ohms, I measured with the 24pin plugged in and without it but it made no difference.

Any ideas on what I should look at first?
__________________
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:31 AM.

Contact Us - www.kingpincooling.com - Archive - Top
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.